Sushi koolitus müügi eesmärgil

Sushi koolitus müügi eesmärgil osa Sushimoni kokkade pakutavatest koolitustest. Korraldame Jaapani toidu koolitusi alates 2007.a ja kokku on neid korraldatud üle 400. Lisaks meelelahutuslikele koolitustele korraldame ka koolitusi alustavatele ettevõtetele st ettevõtetele, kes soovivad avada sushi suuna, ent ei ole veel piisavalt kursis sushi masstootmisega seotud küsimustega. Eesmärgiks on, et peale meie koolitust saab ettevõte kindla suuna kätte, kuidas peab edasi toimima, et saaks alustada oma sushimüügi tegevustega. Meie koolitaja on Maria Lilje, kes on aidanud avada sushi suunda ligi 10-le restoranile sh Tabasalu sushi ja burger, SushiMushi, Rimi köögid, Arensburgi hotell, Jaapani Maitsed jt nii Eestis kui välismaal. 

Kus toimub koolitus?

Sushi koolitus müügi eesmärgil sobib korraldamiseks nii Tallinnas kui mujal, kliendi poolt valitud ruumides või meie ruumides Tartu maantee 84a, Tallinn. Meie ruumides korraldades lisandub ruumirent 5h 150eurot (lisandub käibemaks). 

Milline peab olema ruum?

Ideaalses ruumis on igal osalejal väike lauapind ja võimalusel ka istekoht ning koolitaja tegevused on igale osalejale näha. Tehniliselt oleks hea kui on olemas fritüür koos õliga, aga kokkuleppel saab koolitaja ka selle kaasa võtta.

Mida sisaldab sushi koolitus müügi eesmärgil?

Sushi koolitus kestab kokku 5h ja sisaldab pause. Koolituse vältel viiakse osalejad kurssi sushi põhiteadmistega – taust, sordid, populaarsed valikud siin ja mujal. Lisaks käsitletakse järgnevaid teemasid:
– sushiriis ja selle valmistamine, säilitamine, tarneinfo
– äädika valmistamine
– kala puhastamine ja erinevatesse sushisortidesse jaotamine, kala säilitamine, tarneinfo
– muu tooraine ettevalmistamine
– tempura sushi valmistamine
– tarnijad
– optimaalse menüü koostamise alused
– retseptide koostamise alused
– kohapeal valmistamiseks makizushid ehk sushirullid, lõikamine
– kohapeal valmistamiseks nigiri
– kohapeal valmistamiseks tempura sushi, lõikamine
– kastmed
– pakendid

Mis kulud kaasnevad?

500€ sushi koolituse baastasu + 35€ tooraine tasu inimese kohta.
NB! Hindadele lisandub käibemaks ja transporditasu/ruumirent.

Mis tooraineid peab varuma?

Kõik koolituseks vajaminevad toorained on hinna sees sh lõhefilee, tuunikala, hiidkrevett, kana jpm. Koos valmistame rohkelt erinevaid sushisid ja tempura sushisid, et harjutada kätt. Hea oleks kui koha peal on olemas fritüür ja fritüürõli.

Võta ühendust
Telefon: 5858 7887
E-post: maria@sushimon.ee

et