Okonomiyaki on kuulus jaapani tänavatoit, mis on vaikselt kanda kinnitamas ka Eestis. See on Jaapani soolane pannkoogiroog, mis koosneb taignast ja lisanditest nagu kapsas, liha ja mereannid. Sushimon on okonomiyaki koolitusi teinud juba üle 10a tagusest ajast alates eritellimusena, ent nüüd on see ausalt ära teeninud koha ka meie koolituste menüüs.
Okonomiyaki töötuba on osa Sushimoni kokkade pakutavatest koolitustest. Teeme Jaapani toidu töötubasid juba alates aastast 2007 ja kokku on neid korraldatud üle 400. Eesmärgiks on, et töötoad oleks meelelahutuslikud ja asjalikud, sest meie kokad on ise Jaapanis elanud, erialana kultuuri/keelt ka ülikoolis õppinud ja üldse on suured Jaapani fännid. Proovime olla ka paindlikud, et sobituda täpselt teie ürituse omapäraga.
Kus toimub Okonomiyaki töötuba?
2.5h okonomiyaki töötuba sobib korraldamiseks nii Tallinnas kui mujal, kliendi poolt valitud pliidiga ruumides või meie ruumides Tartu maantee 84a, Tallinn. Meie ruumides korraldades lisandub ruumirent 3h 90eurot (lisandub käibemaks) ja meile mahub kuni 15 inimest.
Milline peab olema ruum?
Ideaalses ruumis on igal osalejal väike lauapind ja ka istekoht, hea kui on ka koha peal olemas pliit, aga saame ka ise üheraudsed kaasa tuua – vaja siis elektriühendust.
Mida okonomiyaki töötuba sisaldab?
Okonomiyaki töötuba kestab koos söömisega 2.5h ja selle vältel pakutakse osalejatele maitsvat misosuppi ning valmistatakse üheskoos igale osalejale suur ports autentset jaapani okonomiyakit. Sinna kõrvale huvitavad lood Jaapanist ning oma nime kirjutamine jaapani keeles.
Menüü iga osaleja kohta
Misosupp jaapani lisanditega (miso, pehme tofu, shiitake seen, wakame vetikas)
– okonomiyaki (lisaks kapsale, porgandile, taignale, mereandidele ja peekonile on meie okonomiyaki sees ka põnevad asjad nagu nagaimo, aonori, katsuobushi, benishouga jpm. Sellest mis need on saab koolituse käigus teada.
NB! Eelneval kokkuleppel saab menüüd kohendada ka taimetoitlastele jt eritoidulistele.
Mis on hind?
230€ Okonomiyaki töötoa baastasu + 25€ inimese kohta tooraine eest
NB! Hindadele lisandub transporditasu (Tallinnas u 15eurot) või ruumirent (90eurot) ja käibemaks.
Mis tooraineid peab varuma?
Kõik töötoaks vajaminevad toorained on hinna sees ning need on ka u 99% ulatuses peale üritust Eestis kõigile kättesaadavad – näiteks kauplustest www.nori.ee, www.umami.ee ja www.epromo.ee. Siiski on osad toorained spetsiaalselt koolitajate poolt Jaapanist toodud ja ülimalt eksklusiivsed.
Joogid
Sushimon pakub ka soodsa hinnaga valikut Jaapani ja teiste riikide jooke, et te ei peaks miskit kaasa tassima. NB! Parem on jookide osas teha kasvõi osaline eeltellimus, et kõike kindlasti ka oleks!
Kirin lager tüüpi õlu 33cl 3.-
Kirin laager alkoholivaba õlu 33cl 2.50
Ume* vein 16cl 4.-
Sake 8cl 2.-
Kuiv hispaania vahuvein 75cl 15.-
Sushiga sobiv valge/punane/roosa vein 75cl 13.-
Omajookide kaasa toomisel lisandub korgitasu 2.- kuni 5.- pudeli eest ja saab kasutada meie klaase.
* ume on ploomi ja aprikoosi vahepealne vili. Eestis kutsutakse seda ekslikult ploomiveiniks.
Okonomiyaki töötoa lisad
Lisa oma töötoale põnevust ja telli juurde autentseid jaapani maitseid.
– Jaapani limonaadide maitsmine – 5 erinevat ja meie jaoks väga erilisemaitselist limonaadi Jaapanist, pluss 10eurot/inimene + km
– Jaapani alkohoolsete jookide maitsmine – kõrgetasemelised sake ja ume e. ploomivein otse Jaapanist, pluss 15eurot/inimene + km.
– Jaapani suupistete ja maiustuste maitsmine – valitud on eriti eksootiliste maitsetega soolased ja magusad jaapani suupisted (6 erinevat), pluss 10eurot/inimene + km.
– värske wasabi juurikas 100g 60eurot + km (ettetellimisel).
– vaata ka meie teisi koolitusi siit.
Võta ühendust
Telefon: 5858 7887
E-post: maria@sushimon.ee