Okonomiyaki töötuba

Okonomiyaki on kuulus jaapani tänavatoit, mis on vaikselt kanda kinnitamas ka Eestis. See on Jaapani soolane pannkoogiroog, mis koosneb taignast ja lisanditest nagu kapsas, liha ja mereannid. Sushimon on okonomiyaki koolitusi teinud juba üle 10a tagusest ajast alates eritellimusena, ent nüüd on see ausalt ära teeninud koha ka meie koolituste menüüs.

Okonomiyaki töötuba on osa Sushimoni kokkade pakutavatest koolitustest. Teeme Jaapani toidu töötubasid juba alates aastast 2007 ja kokku on neid korraldatud üle 400. Eesmärgiks on, et töötoad oleks meelelahutuslikud ja asjalikud, sest meie kokad on ise Jaapanis elanud, erialana kultuuri/keelt ka ülikoolis õppinud ja üldse on suured Jaapani fännid. Proovime olla ka paindlikud, et sobituda täpselt teie ürituse omapäraga.

Kus toimub Okonomiyaki töötuba?

2.5h okonomiyaki töötuba sobib korraldamiseks nii Tallinnas kui mujal, kliendi poolt valitud pliidiga ruumides või meie ruumides Tartu maantee 84a, Tallinn. Meie ruumides korraldades lisandub ruumirent 3h 90eurot (lisandub käibemaks) ja meile mahub kuni 15 inimest.

What are the requirements for the venue?

Ideaalses ruumis on igal osalejal väike lauapind ja ka istekoht, hea kui on ka koha peal olemas pliit, aga saame ka ise üheraudsed kaasa tuua – vaja siis elektriühendust.

Mida okonomiyaki töötuba sisaldab?

Okonomiyaki töötuba kestab koos söömisega 2.5h ja selle vältel pakutakse osalejatele maitsvat misosuppi ning valmistatakse üheskoos igale osalejale suur ports autentset jaapani okonomiyakit. Sinna kõrvale huvitavad lood Jaapanist ning oma nime kirjutamine jaapani keeles.

Menu per person

Miso soup with Japanese ingredients (miso, soft tofu, shiitake mushroom, wakame seaweed)
– okonomiyaki (lisaks kapsale, porgandile, taignale, mereandidele ja peekonile on meie okonomiyaki sees ka põnevad asjad nagu nagaimo, aonori, katsuobushi, benishouga jpm. Sellest mis need on saab koolituse käigus teada.
Note: Upon prior agreement, the menu can also be adjusted for vegetarians and other dietary restrictions.

What is the price?

230€ Okonomiyaki töötoa baastasu + 25€ inimese kohta tooraine eest
NB! Hindadele lisandub transporditasu (Tallinnas u 15eurot) või ruumirent (90eurot) ja käibemaks.

What ingredients are needed?

Kõik töötoaks vajaminevad toorained on hinna sees ning need on ka u 99% ulatuses peale üritust Eestis kõigile kättesaadavad – näiteks kauplustest www.nori.ee, www.umami.ee and www.epromo.ee. However, some ingredients are specially brought from Japan by the trainers and are extremely exclusive.

Joogid

Sushimon pakub ka soodsa hinnaga valikut Jaapani ja teiste riikide jooke, et te ei peaks miskit kaasa tassima. NB! Parem on jookide osas teha kasvõi osaline eeltellimus, et kõike kindlasti ka oleks!
Kirin lager tüüpi õlu 33cl 3.-
Kirin laager alkoholivaba õlu 33cl 2.50
Ume* vein 16cl 4.-
Sake 8cl 2.-
Kuiv hispaania vahuvein 75cl 15.-
Sushiga sobiv valge/punane/roosa vein 75cl 13.-
Omajookide kaasa toomisel lisandub korgitasu 2.- kuni 5.- pudeli eest ja saab kasutada meie klaase.
* ume on ploomi ja aprikoosi vahepealne vili. Eestis kutsutakse seda ekslikult ploomiveiniks.

Okonomiyaki töötoa lisad

Add some spice to your event with many authentic japanese tastes.
– Jaapani limonaadide maitsmine – 5 erinevat ja meie jaoks väga erilisemaitselist limonaadi Jaapanist, pluss 10eurot/inimene + km
- Japanese alcoholic beverages tasting menu - high quality sake and ume/plum wines directly from Japan, extra 15euros/person + VAT
- Japanese snacks and sweets tasting menu - we have selected various exoctic tasting salty and sweet snacks (6 types), extra 10euros/person + VAT.
- fresh wasabi root 100g 70euros + VAT (preorder).
- check out our other workshops here.

Contacts
Telephone: +372 5858 7887
E-mail: maria@sushimon.ee

en_US